Rolig dejting webbplats misslyckas


rolig dejting webbplats misslyckas

allmänhet klippta i lättskötta vardagsfryser. Den finns i fyra storlekar; toypudel, dvärgpudel, mellanpudel och storpudel, som alla räknas till rasgruppen sällskapshundar. Pudeln räknas som en jämförelsevis frisk ras. De små varianterna har samma standard som de stora och får inte ha drag av dvärgväxt.

Det finns olika teorier om denna hundtyps uppkomst men man tror att den uppkommit någonstans i medelhavsregionen någon gång under medeltiden. Pudeln är en hundras från, frankrike. Läs mer Senast visade utvalda artiklar: Praktblåsmyg Laputa slottet i himlen Gråsparv Redigera Utvalt innehåll på Wikipedia Fler utmärkta artiklar Nomineringar.

Det är härifrån uttrycket pudelns kärna kommer. Pudeln och vattenhundarna är rikligt avbildade sedan 1400-talet. I en undersökning 2012/2013 utnämndes pudeln till världens tredje populäraste hundras. Pudeln skall vara harmoniskt och proportionerligt byggd, med lätt och fjädrande gång, en hund helt utan framavlade extrema drag. Den har även använts som tryffelhund och cirkushund men används numera främst som familjehund. I skrift kan de spåras till 1200-talet, men är första gången beskrivna på 1500-talet. Den är lättlärd och framgångsrik i flera hundsporter såsom agility, lydnadsprov och bruksprovsgrenarna sök och spår. Pudeln förekommer även i påfallande många andra talesätt. Till de mest kända hör luspudel, klok som en pudel och göra en hel pudel. Hundrasen känns lättast igen på sin ulliga päls, som förekommer i olika färger och som traditionellt har varit lejonklippt, men som finns i ett flertal frisyrer.

rolig dejting webbplats misslyckas


Sitemap