Skrämmande fakta om online dating


skrämmande fakta om online dating

cirka 80 av alla kända djurarter vi har här på jorden är insekter. Vi försöker täcka upp rolig och katolska dejtingsajter edmonton intressant fakta om så många djurarter vi kan här på, men eftersom det finns så oerhört många är det svårt att hinna med alla! 07 du kanske trodde att hunden var det djur som hade bäst luktsinne? PostViewCount - end of article. Men så är dessvärre inte fallet. Människan är orsaken till att 322 djurarter har utrotats helt och hållet under de senaste 500 åren. 10 sjukt skrämmande fakta om Disney där jag forskat och hittat kopplingar till Illuminati, spöken och massa annat läskigt. 08 många djur undviker gärna kraftledningar eftersom de ser skrämmande ultravioletta sken från ledningarna, som är osynliga för människor. Elefanten är nämligen den djurart med bäst luktsinne i hela djurriket. Med sina 188 decibel kan de höras på hela 800 kilometers avstånd! 05 många utrotningshotade djurarter, som ofta utsätts för tjuvjägare, har fått en skyddszon i, chernobyl, Ukraina.

Skrämmande fakta om online dating
skrämmande fakta om online dating

Därför bjuder vi här på lite häpnadsväckande och minst sagt intressant spännande om några av jordens kanske mest kända djurarter. Och jag varnar dig för efter att du har sett gay dating apps kanada den här videon kommer du aldrig kunna kolla på Disney filmer likadant igen. 02 en panter är egentligen ingen djurart, utan används oftast som benämning för en svart puma, jaguar eller leopard. 03 att titta på bilder av söta djur på jobbet kan göra dig mer produktiv, har studier visat. Trots att Chernobyl än idag är utsatt för radioaktivitet är det ett säkrare ställe för djuren än vad det är i närheten av människor. 09) Blåvalen kan göra det högsta läten av alla djurarter som finns här på jorden. 04 charles Darwin åt en bit av varje djur han upptäckte. Bonus) Människan tar i snitt död på 1 776 djur världen över varje sekund (!). 10) Hundar och elefanter är de enda djur som instinktivt verkar förstå när en människa pekar. Likaså lever cirka 70 av alla djur i djungeln till största delen på fikon.

10 sjukt skrämmande fakta om Disney där jag forskat i bland annat mystiska dödsfall och spökvideor på Disneyland. Jag har även teorier om varför alla unga Disney stjärnor går bananas och blir tokiga när de växer. 10 skrammande fakta om disney.

Söt online dating profil
Online dating site avslag
Kul dating spel online gratis
Online dating chatt utan registrering


Sitemap