Mitt liv med derek dejting


mitt liv med derek dejting

ingenting där. Härom dagen skrev journalisten och hbtq-aktivisten. Jag förmodar att många läsare. På detta svarade Annie Löf följande: Kryp tillbaka under din sten. Hennes stora ord om demokrati är oändliga när det kommer till öppna gränser (förklara gärna sambandet för mig, om nån kan men när det gäller politiska motståndares rätt till att inte förhindras deltaga i ett allmänt val utan sabotage, då blir det tack för ditt. Jag nöjer mig mig att konstatera det faktum som Marcus redan noterat: Det är någonting med, annie som skrämmer alla, utanför Centern. Prisade det faktum att man plockat bort ett partis valsedlar från röststället.

Vad finns under Annie Löfs smink? Rösta inte på henne. Hennes beteende, blick, och språk är inte normalt och mänskligt. Hon glider ifrån svaren och rabblar en massa inövade floskler. Detsamma gäller faktiskt partiledarutfrågningarna. Vilket tyvärr är bara relevant om man bryr sig om hur många grader det skall vara i helvetet. Marcus går sedan vidare och noterar att Löfs manér påverkade utfrågarna. Annie Löf skrev på Anna Bensons inlägg Tack för ditt stöd. Ml Hälsar eder Peter Harold. Med tanke på den politiska åskådning som härskar på Gärdet är det inte omöjligt att man har en medveten strategi om att stärka Centern på bekostnad.ex. Stefan Löfvéns övergång till LAS för att slippa diskutera gruppvåldtäkter, eller vad det nu var. Annie Löf var i sammanhanget totalt likgiltig inför det faktum att hennes väljare en journalist!

Ni kan säkert säga att jag missat någonting i år, för det påstås att framför allt. Han noterar att hon är söndertränad i retorik. Ett exempel där denna teknik slår helt fel.ex.


Sitemap